Néhány releváns találat:
Ballonos vízadagolók

Bérlet
ballonos vízadagolók

Nálunk több féle vízadagolóból választhat. Valósítsa meg elképzeléseit és válassza ki saját vízadagolóját.

Ballonos vízadagolóink közül a Prestige szérián kívül minden adagolóra biztosítunk bérleti konstrukciót

Ballonos vízadagolók »

Bérleti konstrukciók és kedvezmények

Számos bérleti lehetőséget és kedvezményeket biztosítunk azon ügyfeleink számára, akik kényelmes és környezetbarát módon akarnak ásványvizet fogyasztani. Nálunk megtalálhatja stílusához és igényeihez legközelebb álló vízadagolóját, az asztalitól az álló kivitelig egyaránt. Igény esetén ásványvizét szénsavasan is fogyaszthatja.

Ingyenes ásványvíz kiszállítás

Gyors és rugalmas ásványvíz kiszállítást biztosítunk minden ügyfelünk számára! Elfogyott az ásványvize? Telefonáljon, vagy kérjen utánpótlást online és 1-3 munkanapon belül kollégánk már szállítja is a vizet. Tudjon meg többet ásványvíz kiszállításunkról.

Ásványvíz kiszállítás »

Havi 3 ballon fogyasztás szükséges

Ballonos gépeinket csak abban az esetben tudjuk ilyen kedvezményes áron béreltetni, amennyiben havonta átlagosan, legalább 3 ballon vízfogyasztás történik. A minimum vízfogyasztást átlagolva nézzük, több hónapra bontva. Ha úgy érzi, hogy Önöknél ez a mennyiség túl sok, javasoljuk gépeink megvásárlását, vagy az egyszerűbb, pumpás vízadagolást.

Szervizszolgáltatás

Bérelt vízadagolójához a bérlés ideje alatt, ingyenes szervizszolgáltatást nyújtunk. Amennyiben vízadagolója meghibásodna, abban az esetben szakemberünk kimegy Önhöz és a helyszínen orvosolja a problémát, vagy kicseréli a készüléket.

Kinek ajánljuk?

Akik viszonylag kis mennyiségű vizet fogyasztanak el havonta, azoknak ballonos vízadagolót javasolunk.

A ballonos vízadagolókat elsősorban olyan háztartásokba, üzlethelyiségekbe, irodákba és üzemekbe ajánljuk, ahol a havi vízfogyasztás nem haladja meg a 100 litert.

Zónás lefedettség

Csak a szolgáltatási területünk alá tartozó településeken bérelhetőek ballonos vízadagolóink.

Zónás kiszállítás

Írja be irányítószámát és megtudhatja, van-e bérleti lehetőség az Ön területén.

Hálózati vízadagolók

Bérlet
hálózati vízadagolók

Nálunk több féle vízadagolóból választhat. Valósítsa meg elképzeléseit és válassza ki saját vízadagolóját.

Hálózati vízadagolóink közül az összes szériában található adagolóra biztosítunk bérleti konstrukciót.

Hálózati vízadagolók »

Bérleti konstrukciók és kedvezmények

Számos bérleti lehetőséget és kedvezményeket biztosítunk hálózati vízadagolóinkra azon Ügyfeleink számára, akik költséghatékony módon szeretnének kiváló minőségű tiszta vizet fogyasztani. Nálunk megtalálhatja a vízfogyasztásához és a stílusához legközelebb álló vízadagolóját, az asztalitól az álló kivitelig egyaránt. Igény esetén szódás vizet is fogyaszthat.

Higiéniai tisztítás és szűrőcsere

Hálózati vízadagolóink higiéniai tisztítását és szűrőcseréjét, megrendelése esetén elvégezzük, melyet javasolunk, 6 havonta megismételni. A szűrőcsere és tisztítás garantálja a folyamatos és hibátlan vízminőséget.

Higiéniai tisztítás és szűrőcsere »

Szervizszolgáltatás

Bérelt vízadagolójához a bérlés ideje alatt ingyenes szervizszolgáltatást nyújtunk. Amennyiben vízadagolója meghibásodna, abban az esetben szakemberünk kimegy Önhöz és a helyszínen orvosolja a problémát, vagy kicseréli a készüléket.

Kinek ajánljuk?

Akik nagy vízfogyasztásuk miatt költséghatékony módon akarnak minőségi tiszta vizet fogyasztani, azoknak hálózati vízadagolót javasolunk.

A hálózati vízadagolókat elsősorban olyan háztartásokba, üzlethelyiségekbe, irodákba, üzemekbe, gyárakba, iskolákba és közintézményekbe ajánljuk, ahol a havi vízfogyasztás meghaladja a 100 litert.

Országos kiszállítás

Hálózati vízadagolóink bérlése az ország egész területén elérhető.

Országos kiszállítás