Néhány releváns találat:

Minőségpolitikánk

Beszerzéseink során, fontos szempont számunkra termékeink minősége és esztétikuma, legyen szó vízadagolóról, vízkezelési termékről vagy magáról a vízről. Vízadagoló gépeink minőségi alapanyagokból készülnek, hosszú távú élettartamot garantálva. A minőség mellett törekszünk arra is, hogy termékeink árazása megfelelő legyen, így kiváló ár/érték arányt tudunk biztosítani mindenki számára. Mindezek mellett fontos, hogy vizeink is megfelelő minőségi szinten legyenek, pontosan ezért vannak ásványvizeink rendszeresen bevizsgálva, illetve szűrő berendezéseink gondosan kiválogatva.

Ügyfélkapcsolati fejlesztéseink

Véleményünk szerint azok a legfontosabb szempontok egy ügyintézés esetén, hogy az egyszerűen, gyorsan és rugalmasan intézhető legyen barátságos környezetben. Ezek az elvek azok, melyek alapján intézzük a beérkező kéréseket, és ami alapján fejlesztjük folyamatosan online és offline rendszereinket.

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően egyre bővül az ügyfélkapcsolati módok száma és törekszünk arra, hogy mind ügyfeleinknek, mind saját magunknak egyszerű és átlátható rendszert fejlesszünk. Online rendszerünkkel már most az ügyéntézést sokkal egyszerűbbé és kényelmesebbé tudtuk tenni és a jövőben még több fejlesztés várható.

Q&C és a Design

Mi szeretjük a szépet. Szeretjük, ha van miből választani, hiszen az ízlések szerteágazóak. Ez a szemlélet bújik meg minden termékünk mögött, legyen az saját gyártású, vagy más gyártótól származó. Minden terméket alaposan megnézünk és megvizsgálunk, mielőtt kínálatunkban megjelenne. Termékeink összeválogatása során közel az összes gyártó termékét végignéztük a világon, mire a jelenlegi paletta összeállt. Bízunk benne, mindenki megtalálja a számára küllemben és tudásban egyaránt megfelelőt.

„Mi nem szeretnénk megváltoztatni elképzeléseit, csak segítünk, hogy elérje azokat!”

Szolgáltatás filozófiánk

Nem feledkezhetünk meg a szolgáltatásról sem, hiszen az általunk kínált megoldások alapja a szolgáltatás. Jó szolgáltatás nélkül pedig az egész rendszer értelmét veszítené. Tehát szükséges a minél átfogóbb és kielégítőbb szolgáltatás, amire nagy hangsúlyt is fordítunk! Szolgáltatásainkat úgy alakítjuk, hogy lefedjék az összes olyan kérdést, amely felmerülhet egy vízadagoló használatakor. Ezen felül folyamatosan bővítjük a lehetőségeket, melyek közül ügyfeleink választhatnak.

Tovább a szolgáltatásokat áttekintő oldalra >>

Környezetünk és céljaink

Célunk, hogy a jövőben Magyarországon, széles körben kiterjesszük szolgáltatásainkat lakossági és üzleti oldalon egyaránt. Bízunk benne, hogy az általunk kínált megoldások hamar megvetik lábukat a háztartásokban is. Hisszük, hogy a környezetbarátabb és kényelmesebb út sokaknak alapvető feltétel lesz a jövőben. Ezen felül örülünk, hogy környezetünk megóvásáért sokat tudtunk már eddig is tenni, és tehetünk közösen még többet, a jövőben!

Tudjon meg többet környezetünkről és a vízadagolókról >>