Néhány releváns találat:
Egészségbarát

Kizárólag élelmiszeriparban használatos egészségre nem ártalmas tisztítószereket használunk vízadagolóink megtisztításához, a gépek többszöri öblítés után kerülnek vissza a felhasználókhoz.

Inox tartály

Az általunk kínált vízadagoló gépek kivétel nélkül saválló belső tartályokkal vannak ellátva, melyek nem rozsdásodnak és higiéniai szempontból is előnyösebbek, mint műanyag tartályos társaik.

Tisztítási idők és szállítás

Higiéniai tisztításkor a vízadagoló gépeket elszállítjuk és kitisztítva 2-3 munkanapon belül visszajuttatjuk a felhasználókhoz, vagy igény esetén helyben is elvégezzük a tisztítási munkálatokat.

Higiéniai tisztítás, vízkőtelenítés, fertőtlenítés

Nem megfelelő használat vagy a tisztítás hiánya miatt romolhat a víz minősége.

Vízkőtelenítés

Ahhoz, hogy a víz akadálymente- sen áramolhasson, szükség van vízkőtelenítésre. Ezt citromsav vagy ecetsav felhasználásával végezzük.

Fertőtlenítés

A megfelelő higiéniai állapot érdekében, vízadagoló gépét a vízkőtelenítés után kifertőtlenítjük, így nem kell aggódnia a fertő- zések és baktériumok miatt.

Burkolat tisztítás

Végül a tisztításon áteső víza- dagolók külső vízzel érintkező részeit és az egész burkolatát is megtisztítjuk a teljesség érdekében.

Szűrőbetétek cseréje hálózati gépekben

A szűrőrendszer hatékonysága fél év után csökken. Folyamatos cseréjével azonban, minden nap tiszta vizet ihat.

Kettő az egyben

A hálózati gépek szűrőinek cseréje és a gép tisztítása egy időben történik, mellyel időt és költséget takarítunk meg Önnek, és így tudjuk garantálni a folyamatos és kimagasló vízminőséget is.

Tisztítás menete

A szűrők cseréjét és a gépek tisztítását bizonyos esetekben a helyszínen meg tudjuk oldani, míg sok esetben a tisztítás központunkban lehetséges.

Automata időfigyelés

Figyelemmel kísérjük a szűrők cseréinek időpontját, így jelezzük, mikor érdemes már azokat cserélni és a gépek tisztítását kérni. A tisztítás idejére lehetőség van cseregépet igényelni ajánlati díjszabás alapján.

Tekintse meg szűrőinket

Tudja meg, hogy milyen szűrők vannak hálózati gépében.
Áttekintheti a szűrők típusait, működését és azok jellemzőit.

Bővebben »

Díjak és megrendelés

Hogyan rendelhetem meg a szolgáltatásokat?

Legegyszerűbben e-mailben, az info@q-c.hu címen keresztül, vagy telefonon a 0620 355 5 355 számon. Díjakról is itt kérhet bővebb felvilágosítást.

Higiéniai tisztítás
HOME series

Félévente javasolt
Elérhető: ballonos gépeknél
Zónás lefedettség

Szűrőcsere + higiéniai tisztítás
Business series

Félévente javasolt
Elérhető: hálózati gépeknél
Országos lefedettség