Néhány releváns találat:

Zuhanyszűrők

Ebben a kategóriában megtalálhatja a speciális, helyi szinten alkalmazott szűréket, melyek például zuhanyvíz szűrésére, hagyományos csapvíz egyszerű szűrésére, vagy vízadagolós hűtőberendezések vizének szűrésére alkalmasak. Az itt található szűrők felszerelése egyszerű, akár szerszám nélkül is, illetve mindegyik egység a számára megszabott feladatot mesterfokon teljesíti.


Speciális helyi felhasználású szűrők

A speciális szűrők között olyan termékek találhatóak, melyek kifejezetten egy egy feladat elvégzésére lettek kialakítva, viszont ezzel növelve hatékonyságukat is.

Például a klórszűrés helyi szinten mindig a legeredményesebb és a zuhanyszűrők speciális kialakításuknak köszönhetően néhány mozdulattal akár szerszám nélkül is csatlakoztathatóak a zuhanyfej elé és belső kialakításuk miatt elviselik a forró vizet, amit egyébként az átlagos szén szűrők nem. A klórmentes zuhanyzás következménye lehet, hogy megszűntetheti a bőrviszketést, irritációt, száraz bőr kialakulását, haj töredezését  melyet a nagy mennyiségű vízben lévő klór okoz, illetve csökkenti a szappan és vízkő kirakódását és elősegíti a szappan habzását. Speciális szűrők még a vízadagolós hűtőszekrények elé szánt kombinált elő-szénszűrő betétek. Kialakításuk miatt a legtöbb hűtőszekrényhez csatlakoztathatóak pár mozdulattal gyorscsatlakozásuknak köszönhetően. Ezzel minőségi vizet eredményeznek és jó ízű, tiszta jégkockákat.

Ezen felül a csapszűrők is egyszerű felszerelést és kis helyigényt valósítanak meg, bár minőségüket tekintve elmaradnak a pult alá, vagy akár asztalra szerelhető társaiktól, viszont még így is nagyobb hatékonysággal szűrnek, mint a gravitációs átfolyású kancsós víztisztítók és hasonló berendezések.

Tehát ha olyan szűrőt keresünk, mely szerszám nélkül is könnyen szerelhető és speciális szűrést követel meg, akkor ebben a kategóriában megtalálhatjuk a megfelelő terméket.

Omnifilter™ SF200KDF Zuhanyszűrő
  • Tiszta- és lágy víz, fürdéshez
  • Szerszám nélküli,- gyors csatlakoztatás
  • Szuper gyors szűrőcsere

12 900 Ft

10 157 Ft nettó

Omnifilter™ SF100KDF Zuhanyszűrő
  • Tiszta- és lágy víz, fürdéshez
  • Szerszám nélküli,- gyors csatlakoztatás
  • Kis helyigény, könnyű felszerelhetőség

15 500 Ft

12 205 Ft nettó