Néhány releváns találat:

EVERPURE™ V500 Konyhai víztisztító

Exkluzív szűrőtechnológia

Vízben is csúcsminőség

A V500™ víztisztító legfőbb erénye, az általa produkált víz mikrobiológiai tisztasága:  0,019 mikron szűrési finomságon vonja ki a baktériumokat, vírusokat és cisztákat 99,99 %-os hatékonysággal, miközben az emberi szervezet számára fontos ásványi anyagok, a vízrészét továbbra is képezik. Hatékonyan csökkenti a  VOC (illékony szerves vegyületek) mellett a MTBE (metil-tercier-butil-éter) koncentrációját is. Egy többlépcsős szűrőrendszert testesít meg egyetlen szűrőházon belül.

105 900 Ft 83 386 Ft nettó
+Beüzemelés
16 000 Ft
kérdezzen

Kérdezzen bátran mielőtt vásárolna!   Infovonal: (+36) 20 355-5-355

Szűrés bemutató

A videón az Everpure család egyik tagja látható, amint a tiszta vízbe kevert nagyon finom szemcséjű homokot és ételszínezéket 100%-ban kiszűri a vízből és így újra ihatóvá teszi. Mintának egy kancsós szűrőrendszer látszik, amely láthatóan nem tudja kiszűrni a vízből ezeket az elemeket.

Szűrési képességek

0,019  mikron vagy annál nagyobb szemcsék: lebegő részecskék, szennyeződések, üledékek és algák, Klóros,- rossz íz és szag, Klóramin redukció, Ciszta redukció (Giardialamblia, Entamoeba histolytica, Cryptosporidium parvum), Azbeszt rost redukció, Oxidált vas, -mangán és -szulfid redukció, Ólom redukció (10 ppb (db/milliárd részecske) alatt), VOC (illékony szerves vegyületek) + THM (trihalo-metán), MTBE (metil-tercier-butil éter) redukció, Baktérium és vírus redukció, Vízkőképződés redukció (tesztelve a KDF® Fluid Treatment, Inc. által). NSF 42.- és 53. Standard szerint tanúsított.

Média
Média

Szuper gyors beszerelés, Ragyogó küllem

A modell tartalmazza az összes szükséges idomot, bekötése igen egyszerű és gyors, szakembert nem igénylő művelet. A fémből készült egyedi szűrőház tartósságot biztosít, védelmet nyújt a sérülésekkel szemben és tündököl minden jól felszerelt konyhában!  

Pofonegyszerű,- higiénikus patroncsere

A többlépcsős szűrőrendszer egy szűrőházon belüli konstrukciójának és a gyorscsatlakozásnak köszönhetően a szűrő patronok cseréjét, az egyszerűség - akár egy izzó csere estében - és a higiénia jellemzi. Mivel a szűrőház egy testet jelent a patronnal csere esetén csak a beépített gyorscsatlakozó marad, így a szűrőházat érintő fertőtlenítési folyamatok kiesnek és nincs lehetőség a baktériumok megtapadására sem. A szűrőfejen lévő elzáró szelep szintén könnyebbséget jelent, nincs szükség ugyanis  a központi vízelzáró használatára.

Cserepatron a V500-as rendszerhez ->

Média
Média

12 hónapon át tartó,- hatékony szűrés, Ajándék időmérő

A kibővített szűrési idő 12 hónapos,- folyamatos szűrési kapacitást biztosít.Öntapadós időmérő figyeli a szűrési időtartamot és jelzi 11 hónap elteltével, a patroncsere közeledtét. Az ajándék időmérőt a cserepatronok is tartalmazzák.

Válasszon csaptelepet ízlése szerint

A szűrőhöz külön csaptelep alkalmazása szükséges, melyet Ügyfeleink konyhájuknak- és ízlésüknek megfelelően választhatnak, de kínálatunkban megtalálható a gyártó által ajánlott,- a szűrőhöz legjobban illő modellek.

Választható csaptelepek

Média
Média

Amiről az NSF® tanúskodik

Az NSF (National Science Foundation/Nemzeti Tudományos Alap) az Egyesült Államok független szövetségi non-profit szervezete, mely a termékek tanúsításával az embereket segíti és védi, az általa kiadott élelmiszerekre, vízre és fogyasztási cikkekre vonatkozó szigorú szabványai alapján. Ezen szűrőrendszer minőségét az NSF 42. és 53. szabványai tanúsítják.

Összefoglaló

 • 0,019 mikron szűrési finomság
 • NSF ® 42. és 53. Standard szerint tanúsított szűrési minőség
 • Vírus és baktérium redukció
 • Több lépcsős szűrőrendszer egy szűrőházon belüli konstrukcióban
 • 12 hónapos kibővített szűrési idő
 • Fémből készült egyedi szűrőház
 • Gyorscsatlakozó fej
 • Nincs külön szűrőház - egyszerű patroncsere
 • Elzárószelep a szűrőfejen
 • Öntapadós időmérő
 • Bekötési idomok
 • Felső kategóriás szűrési képességek

EVERPURE™ V500 Konyhai víztisztító installálása

Technikai specifikációk
Szűrési finomság 0,019 mikron
Átfolyás 1,9 liter/perc (0,5GPM)
Kapacitás 1.890 liter
Szükséges víznyomás 0,7-8,6 bar (10-125psi)
Patron csere 1 év
Burkolat anyaga Fém
Szűrési fokozatok PP előszűrés, Szén szűrés, UF szűrés
Szűrőház száma 1
Gyártó Everpure Residental
Garanciaidő 2 év

Kiegészítők EVERPURE™ V500 Konyhai víztisztító

Különféle kiegészítő termékeinkkel még könnyebbé teheti életét
nézzen szét, hogy milyen további termékeket ajánlunk.

Választható kategóriák:

Néhány termék esetén a rendeltetésszerű használathoz szükséges kiegészítő terméket társítani:

1. A V500 víztisztító nem tartalmaz csapot és a megfelelő használhatósághoz javasolunk saját csaptelepet a szűrő mellé.
2. A V500 rendszer szűrőbetéte egy éves, vagy 1.890 literes kapacitással rendelkezik. Ajánlunk cserepatront az első cserék alkalmára.