Néhány releváns találat:

EVERPURE™ S100 Konyhai víztisztító

Exkluzív szűrőtechnológia

Otthona teljességéhez

Az S100™ víztisztító kiváló minőségű vizet készít az Everpure® Micro Pure® technológiájának köszönhetően. Nagy kapacitású, szűrési finomsága 0,5 mikron, hatásfoka és a szűrési komponensek száma felülmúlja az általános szűrők jellemzőit. Egy többlépcsős szűrőrendszert testesít meg egyetlen szűrőházon belül, üzemeltetése egyszerű és kényelmes. A szűrőhöz saját csaptelep tartozik.

49 900 Ft 39 291 Ft nettó
+Beüzemelés
16 000 Ft
kérdezzen

Kérdezzen bátran mielőtt vásárolna!   Infovonal: (+36) 20 355-5-355

Szűrés bemutató

A videón az Everpure család egyik tagja látható, amint a tiszta vízbe kevert nagyon finom szemcséjű homokot és ételszínezéket 100%-ban kiszűri a vízből és így újra ihatóvá teszi. Mintának egy kancsós szűrőrendszer látszik, amely láthatóan nem tudja kiszűrni a vízből ezeket az elemeket.

Szűrési jellemzők

0,5 mikron vagy annál nagyobb szemcsék: lebegő részecskék, szennyeződések, üledékek és algák, Klóros,- rossz íz és szag, Ciszta redukció (Giardialamblia, Entamoeba histolytica, Cryptosporidium parvum), Azbeszt rost redukció. NSF 42.- és 53. Standard szerint tanúsított.

Média
Média

Szuper gyors beszerelés, Ragyogó küllem

A modell tartalmazza az összes szükséges idomot, bekötése igen egyszerű és gyors, szakembert nem igénylő művelet. A fémből készült egyedi szűrőház tartósságot biztosít, védelmet nyújt a sérülésekkel szemben és tündököl minden jól felszerelt konyhában!  

Pofonegyszerű, -higiénikus patroncsere

A többlépcsős szűrőrendszer egy szűrőházon belüli konstrukciójának és a gyorscsatlakozásnak köszönhetően a szűrő patronok cseréjét, az egyszerűség - akár egy izzó csere estében - és a higiénia jellemzi. Mivel a szűrőház egy testet jelent a patronnal csere esetén csak a beépített gyorscsatlakozó marad, így a szűrőházat érintő fertőtlenítési folyamatok kiesnek és nincs lehetőség a baktériumok megtapadására sem. A szűrőfejen lévő elzáró szelep szintén könnyebbséget jelent, nincs szükség ugyanis  a központi vízelzáró használatára.

Cserepatron az S100-as rendszerhez ->

Média
Média

12 hónapon át tartó hatékony szűrés

A kibővített szűrési idő 12 hónapos,- folyamatos szűrési kapacitást biztosít. A csomag része egy öntapadós időmérő, mely figyeli a szűrési időtartamot és jelzi 11 hónap elteltével a patroncsere közeledtét. Az ajándék időmérőt a cserepatronok is tartalmazzák, mivel azok egyszer használatosak.

A kibővített szűrési idő 12 hónapos,- folyamatos szűrési kapacitást biztosít.
Öntapadós időmérő figyeli a szűrési időtartamot és jelzi 11 hónap elteltével, a patroncsere közeledtét. Az ajándék időmérőt a cserepatronok is tartalmazzáA kibővített szűrési idő 12 hónapos,- folyamatos szűrési kapacitást biztosít.Öntapadós időmérő figyeli a szűrési időtartamot és jelzi 11 hónap elteltével, a patroncsere közeledtét. Az ajándék időmérőt a cserepatronok is tartalmazzák.

Csaptelep mellékelve!

A szűrő tartozéka egy könnyen illeszthető,- saját csaptelep a gyártó ajánlásával. A csaptelepet könnyen installálhatjuk bármilyen konyhában. A csap egy utas kivitelű. Hideg és szobahőmérsékletű vízhez ajánlott a használata. Pult alá szerelt szénsavkészítő egység után nem használható.

Média
Média

Amiről az NSF® tanúskodik

Az NSF (National Science Foundation/Nemzeti Tudományos Alap) az Egyesült Államok független szövetségi non-profit szervezete, mely a termékek tanúsításával az embereket segíti és védi, az általa kiadott élelmiszerekre, vízre és fogyasztási cikkekre vonatkozó szigorú szabványai alapján. Ezen szűrőrendszer minőségét az NSF 42. és 53. szabványai tanúsítják.

Összefoglaló

 • 0,5 mikron szűrési finomság
 • NSF ® 42. és 53. Standard szerint tanúsított szűrési minőség
 • Nagy kapacitás
 • Több lépcsős szűrőrendszer egy szűrőházon belüli konstrukcióban
 • 12 hónapos kibővített szűrési idő
 • Fémből készült egyedi szűrőház
 • Gyorscsatlakozó fej
 • Nincs külön szűrőház - egyszerű patroncsere
 • Elzárószelep a szűrőfejen
 • Öntapadós időmérő
 • Bekötési idomok
 • Saját csaptelep

EVERPURE™ S100 Konyhai víztisztító installálása

Technikai specifikációk
Szűrési finomság 0,5 mikron
Átfolyás 1,9 liter/perc (0,5GPM)
Kapacitás 5.678 liter
Szükséges víznyomás 0,7-8,6 bar (10-125psi)
Patron csere 1 év
Burkolat anyaga Fém
Szűrési fokozatok PP előszűrés, szén szűrés
Szűrőház száma 1
Gyártó Everpure Residental
Garanciaidő 2 év

Kiegészítők EVERPURE™ S100 Konyhai víztisztító

Különféle kiegészítő termékeinkkel még könnyebbé teheti életét
nézzen szét, hogy milyen további termékeket ajánlunk.

Választható kategóriák:

Néhány termék esetén a rendeltetésszerű használathoz szükséges kiegészítő terméket társítani: