Néhány releváns találat:

EVERPURE™ H300 Konyhai víztisztító

Exkluzív szűrőtechnológia

Prémium vízminőség

A H300™ víztisztító még tökéletesebb vízminőséget produkál, azzal, hogy extrém szinten vonja ki a mellék ízeket és szagokat, további specialitása egy egyedi szűrőréteg (KDF®), mely megakadályozza a baktériumok belső elszaporodását. A klóron túlmenően csökkenti a klóraminok koncentrációját is, ezen felül redukálja az illékony szerves vegyületek (VOC) tartalmát is. A modell egy többlépcsős szűrőrendszert testesít meg egyetlen szűrőházon belül.

79 900 Ft 62 913 Ft nettó
+Beüzemelés
16 000 Ft
kérdezzen

Kérdezzen bátran mielőtt vásárolna!   Infovonal: (+36) 20 355-5-355

Szűrés bemutató

A videón az Everpure család egyik tagja látható, amint a tiszta vízbe kevert nagyon finom szemcséjű homokot és ételszínezéket 100%-ban kiszűri a vízből és így újra ihatóvá teszi. Mintának egy kancsós szűrőrendszer látszik, amely láthatóan nem tudja kiszűrni a vízből ezeket az elemeket.

Szűrési képességek

- 0,5 mikron vagy annál nagyobb szemcsék, -lebegő részecskék, -szennyeződések, -üledékek és -algák '- Klóros,- rossz íz és szag '- Klóramin redukció '- Ciszta redukció (Giardialamblia, Entamoeba histolytica, Cryptosporidium parvum) '- Azbeszt rost redukció '- Oxidált vas, -mangán és -szulfid redukció '- Ólom redukció (10 ppb (db/milliárd részecske) alatt) '- VOC (illékony szerves vegyületek) + THM (trihalo-metán) '- Vízkőképződés redukció (tesztelve a KDF® Fluid Treatment, Inc. által) '- NSF 42.- és 53. Standard szerint tanúsított

Média
Média

Szuper gyors beszerelés, Ragyogó küllem

A modell tartalmazza az összes szükséges idomot, bekötése igen egyszerű és gyors, szakembert nem igénylő művelet. A fémből készült egyedi szűrőház tartósságot biztosít, védelmet nyújt a sérülésekkel szemben és tündököl minden jól felszerelt konyhában!  

Pofonegyszerű, -higiénikus patroncsere

A többlépcsős szűrőrendszer egy szűrőházon belüli konstrukciójának és a gyorscsatlakozásnak köszönhetően a szűrő patronok cseréjét, az egyszerűség - akár egy izzó csere estében - és a higiénia jellemzi. Mivel a szűrőház egy testet jelent a patronnal csere esetén csak a beépített gyorscsatlakozó marad, így a szűrőházat érintő fertőtlenítési folyamatok kiesnek és nincs lehetőség a baktériumok megtapadására sem. A szűrőfejen lévő elzáró szelep szintén könnyebbséget jelent, nincs szükség ugyanis  a központi vízelzáró használatára.

Cserepatron a H300-as rendszerhez ->

Média
Média

12 hónapon át tartó hatékony szűrés, ajándék időmérővel

A kibővített szűrési idő 12 hónapos,- folyamatos szűrési kapacitást biztosít. Öntapadós időmérő figyeli a szűrési időtartamot és jelzi 11 hónap elteltével, a patroncsere közeledtét. Az ajándék időmérőt a cserepatronok is tartalmazzák.

Válasszon csaptelepet ízlése szerint

A szűrőhöz külön csaptelep alkalmazása szükséges, melyet Ügyfeleink konyhájuknak- és ízlésüknek megfelelően választhatnak, de kínálatunkban megtalálható a gyártó által ajánlott,- a szűrőhöz legjobban illő modellek.

Választható csaptelepek

Média
Média

Amiről az NSF® tanúskodik

A szűrőrendszer egy világviszonylatban csúcsminőséget képviselő,- exkluzív szűrőtechnológiát testesít meg a vízkezelés tekintetében. Elismerését és valódi működését az NSF International szigorúan szabályozott,- Standard 42.- és 53. tanúsítványai igazolják.

Összefoglaló

  • Több lépcsős szűrőrendszer egy szűrőházon belüli konstrukcióban
  • 12 hónapos kibővített szűrési idő
  • NSF ® 42. és 43. Standard szerint tanúsított szűrési minőség
  • Fémből készült egyedi szűrőház
  • Gyorscsatlakozóval ellátott szűrőfoglalat
  • Nincs külön szűrőház - egyszerű patroncsere
  • Öntapadós időmérő egység mellékelve
  • Elzárószelep a szűrőfoglalaton
  • Felső kategóriás szűrési képességek

EVERPURE™ H300 Konyhai víztisztító installálása

Technikai specifikációk
Szűrési finomság 0,5 mikron
Átfolyás 1,9 liter/perc (0,5GPM)
Kapacitás 1.136 liter
Szükséges víznyomás 0,7-8,6 bar (10-125psi)
Patron csere 1 év
Burkolat anyaga Fém
Szűrési fokozatok PP előszűrés, szén szűrés
Szűrőház száma 1
Gyártó Everpure Residental
Garanciaidő 2 év

Kiegészítők EVERPURE™ H300 Konyhai víztisztító

Különféle kiegészítő termékeinkkel még könnyebbé teheti életét
nézzen szét, hogy milyen további termékeket ajánlunk.

Választható kategóriák:

Néhány termék esetén a rendeltetésszerű használathoz szükséges kiegészítő terméket társítani:

1. A H300 víztisztító nem tartalmaz csapot és a megfelelő használhatósághoz javasolunk saját csaptelepet a szűrő mellé.
2. A H300 rendszer szűrőbetéte egy éves, vagy 1.136 literes kapacitással rendelkezik. Ajánlunk cserepatront az első cserék alkalmára.