Néhány releváns találat:

GE AvantaPure™ 30 Vízlágyító

Első a kényelem

Egyszerű vezérléssel

A GE AvantaPure™ rendszere megkönnyíti az életet. A lényege egyszerűségében rejlik. Az AvantaPure™ figyeli az átáramló vizet és önműködően csak akkor regenerálja magát, amikor szükséges. Csak néhány beállítás a vezérlőn és már működik is a rendszer. További exta a beépített bypass szelep, ami megkönnyíti az installálást. Az AvantaPure™ segítségével további költségek takaríthatóak meg az alacsony sófogyasztása és vízigénye miatt.

239 900 Ft 188 898 Ft nettó
+Beüzemelés
22 900 Ft
Kiszállítás futárral
5 899 Ft
kérdezzen

Kérdezzen bátran mielőtt vásárolna!   Infovonal: (+36) 20 355-5-355

Az AvantaPure vízlágyító hatásai

A GE AvantaPure segítségével lágyított víz nem csak a kazánt, bojlert, mosógép, csaptelepek, kávéfőzőt és egyéb vízzel működő berendezéseinket védi meg a vízkőtől, hanem további előnyöket is nyújt. Kevesebb mosószerrel moshatjuk ruháinkat, melyek puhábbak lesznek, mint kemény víz használata esetén. A szappan jobban habzik és selymesebb tapintású a kezünk tőle. A poharak, tányérok cseppmentesen száradnak, ahogy a fürdőszobai szanitereken, zuhanyfalakon sem fog vízkő kirakódni. A központi előszűrés miatt pedig többé nem kerül be barna, üledékkel és homokkal teli víz a háztartásba. Akvaristák számára további előny, hogy tengeri halaik számára a csapból vehetik a vizet közvetlenül. Tehát a lágy víz előnyei mindenhol érzékelhetőek a háztartásban.

Média

Okos és takarékos üzemeltetés

Az AvantaPure™ egyik nagyszerűsége a vezérlésében rejlik, mely az elfogyasztott víz alapján tudja, hogy mikor kell regenerálnia a gyantát. Ennek köszönhetően kisebb a regenerálási vízigény, a sóigény és ezell az üzemeltetés is jóval gazdaságosabb lesz. Az AvantaPure™ kiejlzőjén pedig folyamatosan szemmel követheti azt, hogy még hány liter víz lágyítását tudja elvégezni, mielőtt a készülék regenerálná magát.

Média
Média

Pofon egyszerű vezérlés, beállítva szállítva!

Az AvantaPure nagyon egyszerűen kezelhető. A használati utasítás alapján pár perc alatt beprogramozható. Viszont annak érdekében, hogy még tovább növeljük vevőink kényelmét, a teljes beállítást minden kiszállítás előtt mi magunk elvégzünk, így még akkor sem kell ezzel foglalkoznia, ha nem kér a készülék mellé beüzemelést. A programozáshoz egyedül vizének keménységet kell nekünk megadnia, vagy ha nem tudja, akkor megkérdezzük azt vízszolgáltatójától.

Beállítható kimenő keménység

A vízlágyító gyantán áthaladó víz keménysége nullára redukálódik. Azoknak viszont akik szeretnének valamekkora kalcium és magnézium tartalmat hagyni a vízben, azoknak lehetőségük van GE AvantaPure™  vízlágyító burkolata alatt található visszakeverő szelep segítségével ezt megtenni. Így például még több sót spórolhatnak úgy, hogy közben még mindig lágyított vizet használnak. A szelep állítása teljesen manuális, így nincs szükség a programon bármit is módosítani hozzá.

Média
Média

Beépített Bypass szelep

A GE az AvantaPure™ készülék beépített Bypass váltószelepet tartalmaz. A szelep segítségével egyszerűen beállíthatjuk, hogy éppen lágyított, vagy lágyítatlan vizet vigyünk a rendszerbe. Ebben az esetben csak a Bypass szelepen áramlik keresztül a víz és nem megy bele a készülékbe. Ezzel megspórolhatjuk a külső több tízezer forintos Bypass költségét. A csatlakozás 1"-os Giga felxi csővel javasolt, így ha esetleg később kiszedné a rendszerből a készüléket, akkor csak a flexi csöveket kell összekötnie ahhoz, hogy továbbra is legyen vize a fogyasztási helyen.

Összefoglaló

  • Teljesen automata, fogyasztás alapú vezérlés
  • Kompakt kivitel egybeépített gyanta és sótartállyal
  • 8 fő, vagy havi 30 m3 vízfogyasztásig javasoljuk
  • Alacsony só és vízfogyasztás és remek hatásfok
  • Beépített Bypass szelep a könnyű szerelhetőségért
  • Egyszerű programozhatóság, melyet bárki könnyedén be tud állítani.
  • Óriási méretű sótároló tartály a kényelemért
  • General Electrics-től már megszokott magas minőség és küllem
  • Franciaországban gyártott vezérlés és Olaszországban összeszerelt szerkezet

GE AvantaPure™ 30 Vízlágyító installálása

GE AvantaPure™ 30 Vízlágyító
Technikai specifikációk
Átfolyás 1.700 liter / óra
Csúcs átfolyás 2.100 liter / óra
Gyanta mérete 30 liter
Gyári sófelhasználás 130gramm / liter
Kapacitás 130grammos sózásnál 87 m3.°nk
Maximális kapacitás 126 m3.°nk
Só igény / regeneráció 3,9 kg
Víz igény / regeneráció 180 liter
Min. / Max. C° 2-49 C°
Szükséges víznyomás 2-8 bar (29-116psi)
Sótartály tároló mérete 75 kg
Lefolyó csatlakozó 1/2″
Bejövő/Kimenő csatlakozás 1″ BSP külső
Beépített Bypass Van
Gyártó General Electrics Ltd.
Garanciaidő 1 év

Kiegészítők GE AvantaPure™ 30 Vízlágyító

Különféle kiegészítő termékeinkkel még könnyebbé teheti életét
nézzen szét, hogy milyen további termékeket ajánlunk.

Választható kategóriák:

Néhány termék esetén a rendeltetésszerű használathoz szükséges kiegészítő terméket társítani:

1. Az AvantaPure™ működéséhez szükséges regeneráló sót használni. Ajánlunk hozzá 25kg-os kiszerelésű tablettás sót.
2. Az AvantaPure™ beállításához szükséges megadni a pontos vízkeménységet. Vásároljon keménység mérő szettet, hogy megtudja ezt az értéket, illetve hogy figyelemmel kísérhesse a vízlágyító működését is.
3. Az AvantaPure™ hosszú élettartama érdekében javasoljuk előszűrő használatát, hogy elkerüljük az esetleges eltömődést és meghibásodást.