Néhány releváns találat:

Omnifilter™ RO4000 Ozmózis víztisztító

RO egyszerűen!

Innováció és egyszerűség

Az RO-4000 egy háromlépéses,- 0.001 mikronos szűrési finomságú fordított ozmózisos víztisztító. Áramot nem igénylő, gyors csatlakoztatású, egyszerű és mégis tökéletes kivitelével kényelmes és biztonságos üzemeltetést biztosít. A patronok cseréje pedig még egyszerűbb a QuickChange technológiának köszönhetően.

79 900 Ft 62 913 Ft nettó
+Beüzemelés
18 000 Ft
kérdezzen

Kérdezzen bátran mielőtt vásárolna!   Infovonal: (+36) 20 355-5-355

Szűrési képességek

0,001 mikron vagy annál nagyobb szemcsék, lebegő részecskék, szennyeződések, üledékek és algák, összes oldott szilárd anyagok/sók, rossz íz és szag, ciszták, Klór, Kadmium, Réz, Króm (Hexavalent és Trivalent), Fluorid, Ólom, Szelén, Zavarosság. NSF/ANSI 42.- és 58. Standard szerint tanúsított.

Média
Média

A rendszer egyszerűsége

Az RO-4000-res egy szuper egyszerű rendszer. Nincs öblítgetés, nem igényel szivattyút és ezzel áramot sem. Gyorscsatlakoztatású,- elzáró szeleppel ellátott fejjel rendelkezik, mely a telepítést és a patronok cseréjét teljesen leegyszerűsíti. Szerelvények, Installációs DVD és ajándék visszasózó patron jár hozzá. 

Pofon egyszerű patron csere

A QuickChange technológiájának köszönhetően a szűrőcsere pofon egyszerűvé válik. Egyszerűen forgassa el a patront, húzza ki és tegye be az újat, mikor elérkezett a szűrőcsere ideje. A hagyományos szűrőbetétes rendszerekkel szemben így nem kell szűrőházat tisztítani és fertőtleníteni. Az egyszerű kivitelnek köszönhetően bárki egyszerűen elvégezheti a cserét saját maga. Az elő- és az utószűrő patronok cseréjét 6-12 havonta egyszerre, az RO membránét 24-36 havonta szükséges elvégezni.

Az RO4000™ rendszerer csereszűrői: 1750R - 1250R OM4RO

Média
Média

Csaptelep és DVD mellékelve!

Az RO4000 rendelkezik egy könnyen illeszthető, saját csaptelep. A csaptelepet könnyen installálhatjuk bármilyen konyhában. A rendszer tartozéka minden szerelvény, ami az telepítéshez szükséges lehet. Illetve egy DVD is a csomag része, melyen videófilmen követhető végig a helyes beüzemelés.

Mikor érdemes RO rendszert használni?

Az RO rendszerek használata azokban az esetekben javasolt leginkább, mikor a vízben előfordulhatnak olyan egészségre káros anyagok, mint az Arzén, Nitrit, Nitrát, Ammonia, nagy mértékű Vas, egyéb nehézfémek. A másik ok, mikor érdemes fordított ozmózis rendszerben gondolkozni az, mikor központi vízlágyítót használunk, ami érinti az ivóvizet is. Ebben az esetben a nagy mennyiségű Nátrium só kiszűrése a cél.

Média
Média

Az RO rendszer esetében tudni érdemes..

Az RO rendszer 1:4 arányban tisztítja a vizet, ami azt jelenti, hogy 1 egység tisztavízhez képest 4 egység szennyvíz keletkezik, melynek kivezetéséről a készülék bekötésekor gondoskodni kell. A fordított ozmózissal tisztított víz PH értéke savasnak mondható ezért a magyar előírásoknak megfelelően gondoskodni kell a víz visszasózásáról és emellett javasolt a fokozott ásványi anyag és vitamin bevitel. Az RO rendszerrel tisztított víz továbbá, visszasózás után sem alkalmas lúgosításra, az elektrolízishez szükséges mennyiségű ásványi anyagok hiányában, melyek alapesetben a víz vezetőképességét biztosítanák.

Amiről az NSF® tanúskodik

Az NSF (National Science Foundation/Nemzeti Tudományos Alap) az Egyesült Államok független szövetségi non-profit szervezete, mely a termékek tanúsításával az embereket segíti és védi, az általa kiadott élelmiszerekre, vízre és fogyasztási cikkekre vonatkozó szigorú szabványai alapján. Az RO-4000 szűrőrendszer minőségét az NSF 42.- és 58. szabványa tanúsítja.

Média

Összefoglaló

 • 3 lépéses RO szűrőrendszer
 • 0,001 mikron szűrési finomság
 • Egyszerű kivitel, nincs szivattyú / nem kell áram
 • NSF ® 42. és 58. Standard szerint tanúsított szűrési minőség
 • Fémből készült Puffer tartály (12 liter)
 • Nincs külön szűrőház - egyszerű patroncsere
 • Egyszerű telepítés, Push-in gyors csatlakozók
 • Beépített elzáró szelepek
 • QuickChange technológia, az egyszerű, gyors és higiénikus csere érdekében
 • Bekötési idomok
 • Saját csaptelep a gyártó ajánlásával
 • Ajándék visszasózó patron
 • Installációs DVD
Technikai specifikációk
Szűrési finomság 0,001 mikron
Átfolyás 189 liter/nap (50GPD)
Szükséges víznyomás 2,8-6,8 bar (40-100psi)
Patron csere 6-12/12-24 (membrán)/6-12 hónap
Szűrési fokozatok Előszűrés, RO, Utószűrés
Szűrőház száma 3
Burkolat anyaga Fém tartály, Műanyag szűrőház
Tartály mérete 12 liter (3,2 gallon)
Gyártó Pentair Residential Filtration, LLC
Garanciaidő 2 év

Kiegészítők Omnifilter™ RO4000 Ozmózis víztisztító

Különféle kiegészítő termékeinkkel még könnyebbé teheti életét
nézzen szét, hogy milyen további termékeket ajánlunk.

Választható kategóriák:

Néhány termék esetén a rendeltetésszerű használathoz szükséges kiegészítő terméket társítani: