Néhány releváns találat:

EVERPURE™ CTS-H54 Asztali vízszűrő

Egyszerűbb nem is lehetne

Vigye megával!

A CTS-H54 kiváló minőségű vizet készít az Everpure® Micro Pure® technológiájának köszönhetően. A rendszer a H54-es szűrő asztali változata. Szűrési hatásfoka magas, 0,5 mikron finomságú. Plusz szűrési komponensként szolgál, hogy redukálja a víz ólomtartalmát és meggátolja a vízkő képződést  a háztartási gépekben. Egy többlépcsős szűrőrendszert testesít meg egyetlen szűrőházon belül, üzemeltetése egyszerű és kényelmes. Kis helyet igényel.

59 900 Ft 47 165 Ft nettó
kérdezzen

Kérdezzen bátran mielőtt vásárolna!   Infovonal: (+36) 20 355-5-355

Szűrés bemutató

A videón az Everpure család egyik tagja látható, amint a tiszta vízbe kevert nagyon finom szemcséjű homokot és ételszínezéket 100%-ban kiszűri a vízből és így újra ihatóvá teszi. Mintának egy kancsós szűrőrendszer látszik, amely láthatóan nem tudja kiszűrni a vízből ezeket az elemeket.

Szűrési jellemzők

- 0,5 mikron vagy annál nagyobb szemcsék, -lebegő részecskék, -szennyeződések, -üledékek és -algák '- Klóros,- rossz íz és szag '- Ciszta redukció (Giardialamblia, Entamoeba histolytica, Cryptosporidium parvum) '- Azbeszt rost redukció '- Oxidált vas, -mangán és -szulfid redukció '- Ólom redukció '- Vízkövesedés védelem '- NSF 42.- és 53. Standard szerint tanúsított

Média
Média

Szuper gyors beszerelés, Ragyogó küllem

Minden vízszerelési munkálatoktól mentesen, a szűrőt egyszerűen a csap mellé helyezzük a pulton, és a perlátort (kis szűrőgyűrű) eltávolítva a csap kifolyócsövéről, feltekerjük a szűrőnk un. útváltó csapját. A szűrő nem foglal el nagyobb helyet, mint egy kávéfőző, fém szűrőház pedig kifejezetten ragyogó küllemet kölcsönöz.

Pofonegyszerű,- higiénikus patroncsere

A többlépcsős szűrőrendszer egy szűrőházon belüli konstrukciójának és a gyorscsatlakozásnak köszönhetően a szűrő patronok cseréjét, az egyszerűség - akár egy izzó csere estében - és a higiénia jellemzi. Mivel a szűrőház egy testet jelent a patronnal csere esetén csak a beépített gyorscsatlakozó marad, így a szűrőházat érintő fertőtlenítési folyamatok kiesnek és nincs lehetőség a baktériumok megtapadására sem.

Média
Média

12 hónapon át tartó hatékony szűrés

A szűrő kapacitása 2.835 liter vízhez elegendő, ám ezt nem kell sem mérnünk, sem fejben tartanunk! A készülék egy kétfunkciós elektromos kijelzővel figyelmezteti használóját a szűrőcsere közeledtéről: először 90%-os elhasználódottságnál a Led lámpa pirosan villog, majd a 98%-os telítettséget elérve, hangjelzés hallható 2 másodperces gyakorisággal. 

Összefoglaló

  • 0,5 mikron szűrési finomság
  • Több lépcsős szűrőrendszer egy szűrőházon belüli konstrukcióban
  • 12 hónapos kibővített szűrési idő
  • Nincs külön szűrőház - egyszerű patroncsere
Technikai specifikációk
Szűrési finomság 0,5 mikron
Átfolyás 1,9 liter/perc (0,5GPM)
Kapacitás 2.835 liter
Szükséges víznyomás 0,7-8,6 bar (10-125psi)
Patron csere 1 év
Szűrési fokozatok PP előszűrés, szén szűrés
Burkolat anyaga Műanyag, belül fém
Gyártó Everpure Residental
Garanciaidő 2 év

Kiegészítők EVERPURE™ CTS-H54 Asztali vízszűrő

Különféle kiegészítő termékeinkkel még könnyebbé teheti életét
nézzen szét, hogy milyen további termékeket ajánlunk.

Választható kategóriák:

Néhány termék esetén a rendeltetésszerű használathoz szükséges kiegészítő terméket társítani: