Néhány releváns találat:
Bemutató videó
Lejátszás

Asztali ivóvíz szűrés

Az asztali ivóvíz szűrőket elsősorban olyan helyekre javasoljuk, ahol a fogyasztási hely nem fix. Az asztali szűrők könnyen csatlakoztathatóak azokhoz a csaptelepekhez, amelyeken perlátor található. A perlátor a csap végéről letekerhető rácsos szűrő (a legtöbb hagyományos csap tartalmazza). Az asztali szűrő saját perlátora pedig az eredeti perlátor helyére csavarható fel.

Az asztali ivóvíz szűrőket elsősorban olyan helyekre javasoljuk, ahol a fogyasztási hely nem fix. Az asztali szűrők könnyen csatlakoztathatóak azokhoz a csaptelepehez, amelyeken perlátor található (ilyen a legtöbb hagyományos csaptelAz asztali ivóvíz szűrőket elsősorban olyan helyekre javasoljuk, ahol a fogyasztási hely nem fix. Az asztali szűrők könnyen csatlakoztathatóak azokhoz a csaptelepekhez, amelyeken perlátor található. A perlátor a csap végéről letekerhető rácsos szűrő (a legtöbb hagyományos csap tartalmazza). Az asztali szűrő saját perlátora pedig az eredeti perlátor helyére csavarható fel.

Az asztali szűrők egy részében szabvány 10”-os szűrőbetétet lehet elhelyezni, míg léteznek szűrőpatronos kivitelű rendszerek is. A szabvány szűrőbetétet befogadó szűrők konfigurálhatóak, azaz a szűrési minőséget a belső betétek határozzák meg. A szűrési lépcsők számát is az alapján érdemes megválasztani. Ha például egy jobb minőségű szénszűrőt kívánunk használni, akkor érdemes megvédeni azt egy előszűrő betéttel, azaz két lépcsős rendszert érdemes választani, míg mondjuk egy kombinált elő-szénszűrő esetén elég az egy lépcsős szűrés is. Az asztali szűrők könnyű szerelésük mellett hátrányokat is hordoznak egy konyhai szűrővel szemben. A szűrő a pulton elhelyezve helyet foglal, a csövek látszanak, míg az útváltó fejet állítgatni kell hogy éppen szűrt vizet engedjünk iváshoz, vagy szűretlen vizet mosogatáshoz. Tehát a hátrányok miatt javasoljuk, hogy csak azok gondolkozzanak asztali víztisztítóban, akik később mozgatni akarják azt például utazások során. Egyéb esetben a konyhai pult alá építhető szűrők jelentenek tökéletes megoldást ivóvíz tisztításra, melyek csak pár perccel több időt vesznek igénybe a beszerelésük során.

EVERPURE™ CTS-H54Asztali vízszűrő
 • Több lépcsős szűrőrendszer egy szűrőházon belüli konstrukcióban
 • 12 hónapos kibővített szűrési idő

89 900 Ft

70 787 Ft nettó

Q&C OnTop™ 3Asztali vízszűrő ház
 • Három lépcsős pultra helyezhető, asztali kivitelű szűrőrendszer
 • Saválló ház kialakítás a magasabb higiénia miatt
 • Szabvány 10″-os szűrőbetétet befogad, így könnyen konfigurálható igény szerint

24 900 Ft

19 606 Ft nettó

Q&C OnTop™ 2Asztali vízszűrő ház
 • Két lépcsős pultra helyezhető, asztali kivitelű szűrőrendszer
 • Saválló ház kialakítás a magasabb higiénia miatt
 • Szabvány 10″-os szűrőbetétet befogad, így könnyen konfigurálható igény szerint

15 900 Ft

12 520 Ft nettó

Omnifilter™ F1Konyhai csapszűrő
 • Szerszám nélküli,- gyors csatlakoztatás
 • Szuper gyors szűrőcsere
 • Tiszta és jóízű víz, ivásra és főzéshez

17 900 Ft

14 094 Ft nettó