Néhány releváns találat:
1. Termékek kiválasztása
2. kosár áttekintése
3. Adatok megadása
4. Fizetési mód
5. Visszaigazolás

Kosár áttekintése

Amennyiben kiválasztotta az összes terméket, a vásárlás befejezéséhez nyomja meg a Megredelem gombot. A törlés gomb megnyomásával tudja a nem kívánatos tételeket kiszedni a listából, a vásárlás folytatása gomb pedig visszajutni a termékekhez ha további tételeket szeretne a listához adni.

Kosár tartalma
Termék
Egységár
db
Összesen

A kosár üres!

Kosár összegző

A kosár üres!

Kérdése van? Hívjon minket!
0620 355 5 355
Gyakran ismételt kérdések

Szerződéses partnereink részére lehetsége van készpénzes és átutalásos fizetési megoldásra is. Vásárlóknak utánvétes fizetési megoldást biztosítunk. Bankkártyás fizetési megoldás nem tudunk elfogadni.

Ez attól függ, hogy mit rendelt. Ballonos gépek esetén a kiszállítás 1-3 munkanap, míg hálózati gépek esetén ez lehet akár 5-7 munkanap is.

A kiegészítő termékek után szállítási díjjat számítunk fel, amenyben az összeg nem éri el a 15 000 Ft-os értéket.Amennyiben a kiegészítőket vízadagoló, víz, vagy egyéb ingyenes kiszállási díjjal rendelkező szolgáltatás mellé rendeli meg, úgy a teljes szállítás díjmentessé válik.

Bérletes gépeink mellé 4db ballont adunk betéti díj mentesen. Minden további, vagy bérlet nélkül rendelt ballon után 2 000 Ft betéti díjat számítunk fel, mely a ballonok eredeti állapotában történő visszaszolgáltatása után visszajár.

Magánszemélyek esetén személyi igazolvány és lakcímkártya szükséges, cégek esetén aláírási címpéldány másolat.

Ballonos gép esetén helyszínen a gép átvételével egy időben. Hálózati gépek esetén előzetesen megküldjök a szerződést, melyet aláírva, pecsételve és aláírási címpéldány másolattal várunk vissza postacímünkre.