Néhány releváns találat:
Online megrendelés Telefonos megrendelés Gyakori kérdések Ügyfélkapu
Rendeljen egyszerűen

Online rendelés

Online megrendelőfelületünk segítéségével könnyen átláthatóan és egyszerűen teheti meg első rendelését. A rendszer minden fennálló költséget megjelenít, így biztosan tudhatja, hogy milyen összegekre számíthat rövid és hosszú távon is. Megrendelését azonnal feldolgozzuk és telefonon értesítjük a részletekel kapcsolatban. Próbálja ki, nem fog csalódni benne!
Információk és támogatás

Telefonos megrendelés

Kérhet termékinformációt és rendelhet telefonon. Hívjon mindek a 0620/355-5-355-ös telefonszámon és kollégáink segítségére lesznek. Legyen az termékkel kapcsolatos technikai kérdés, megrendelés, számlázási és egyéb információ, vagy bármi más szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdés és kérés, szívesen segítünk megválaszolni azt.
Kérdezzen mi válaszolunk

Gyakori kédések

Kérdése van? Egyszerűen online is kérdezhet. Nézzen be a gyakran ismételt kérdések menüpontba és nézze meg, kérdése ott van-e. Nincsen? Ez sem probléma, hiszen a kérdező doboz segítségével elküldheti nekünk kérdéseit, melyeket hamarosan megválaszolunk e-mail formában.
Egyszerű, gyors, átfogó

Ügyfélkapu

Ásványvizet szeretne utánrendelni? Vagy a gépépen a szűrőt cseréltetni? Számtalan dolgot tehet meg weblapunkba épített ügyfélkapcsolati rendszerenkün keresztül egyszerűen. Például kíváncsi a szerződése adataira? Módosítana rajtuk? Esetleg az utolsó tisztítás időponjára, vagy számlaegyenlege után érdeklődik? Jelentkezzen be és ügyfélkapunk segítségével minden fontos információt megtudhat!

Elérhetőségek

Telefonos megrendelés
0620 355 5 355
Telefax
0628 430 934

E-mail elérhetőség

Postai elérhetőség és központ
2100 Gödöllő, Köztársaság út 30.